Medewerkersblog

Ingaven voor mei 2014

21

Grenzeloos duiken & opleidingen - Westley Verdonk

Na mijn afstudeeropdracht bij de Koninklijke Nederlandse Dambond ben ik sinds februari 2014 werkzaam voor de Nederlandse Onderwatersport Bond. Voor mijzelf is er niet veel veranderd door deze switch, ik zit namelijk nog steeds in hetzelfde gebouw aan hetzelfde bureau, met dezelfde collega’s.
[Lees verder...]
08

Ledenadministratie – Thea Visser

Ik werk sinds 1993 voor de NOB en ben daarmee de langst werkende medewerker hier op kantoor. Ik heb veel collega’s zien komen en gaan en zag de NOB zich steeds verder ontwikkelen.
[Lees verder...]

 

Medewerkersblog

Als NOB-medewerkers zijn wij veel in het land en ontmoeten we gedreven duikers, bestuurders, instructeurs en andere belanghebbenden. De één heeft veel contact met gemeentes en provincies over het behoud en de verbetering van duikwater in Nederland, de ander is veel in gesprek met bestuurders van clubs en de volgende heeft vaak telefonisch contact met leden over bijvoorbeeld de ledenadministratie. Omdat er zoveel gebeurt, geven wij je in deze blogs graag een inkijkje in onze persoonlijke beleving. Wat houdt ons op dit moment bezig?

Deze blogs worden op persoonlijke titel geschreven, de inhoud van deze blogs is dus niet direct een vaststaand standpunt van de NOB.