Medewerkersblog

Ingaven voor juni 2014

19

Onderwaterhockey – Pim de Jager

Al In 2011 was ik voorzitter van de Underwaterhockey World Age Group Cup in Dordrecht organiseerde we een fantastisch toernooi met teams vanuit de hele wereld. Na een succesvol toernooi, waarbij onze heren de wereldtitel wiste te veroveren, heeft de Onderwaterhockey Commissie mij gevraagd of ik de rol van voorzitter op me wilde nemen.
[Lees verder...]
04

Financiën – Jacqueline Dankloff

De ledenraad is weer in aantocht. Tijdens de vorige ledenraad ben ik formeel tot bestuurslid van de NOB verkozen en inmiddels dus bijna een jaar bestuurslid met aandachtspunt financiën.
[Lees verder...]

 

Medewerkersblog

Als NOB-medewerkers zijn wij veel in het land en ontmoeten we gedreven duikers, bestuurders, instructeurs en andere belanghebbenden. De één heeft veel contact met gemeentes en provincies over het behoud en de verbetering van duikwater in Nederland, de ander is veel in gesprek met bestuurders van clubs en de volgende heeft vaak telefonisch contact met leden over bijvoorbeeld de ledenadministratie. Omdat er zoveel gebeurt, geven wij je in deze blogs graag een inkijkje in onze persoonlijke beleving. Wat houdt ons op dit moment bezig?

Deze blogs worden op persoonlijke titel geschreven, de inhoud van deze blogs is dus niet direct een vaststaand standpunt van de NOB.