Medewerkersblog

Ingaven voor augustus 2014

28

Riana Wassing - bureaumanagement & opleidingen

Ik zit al een tijdje bij de NOB – veertien jaar is ongebruikelijk lang voor dit tijdperk van jobhoppen – en ik heb me door de jaren heen met veel verschillende zaken beziggehouden. Bijscholingen, de Richtlijnen voor Veilig Duiken, de DOSA, de verenigingsconsulenten, het Rondje NL, verzekeringen en aansprakelijkheid, de ARBO-wet, de instructeursopleidingen, jaarplannen en jaarverslagen, subsidieaanvragen. En recentelijk ook de invoering van de veranderingen in de Licentieregeling, de Docentendag, de switch van de 1*I-opleiding naar KSS-2012 en het project Toezicht in het Zwembad.

[Lees verder...]

 

Medewerkersblog

Als NOB-medewerkers zijn wij veel in het land en ontmoeten we gedreven duikers, bestuurders, instructeurs en andere belanghebbenden. De één heeft veel contact met gemeentes en provincies over het behoud en de verbetering van duikwater in Nederland, de ander is veel in gesprek met bestuurders van clubs en de volgende heeft vaak telefonisch contact met leden over bijvoorbeeld de ledenadministratie. Omdat er zoveel gebeurt, geven wij je in deze blogs graag een inkijkje in onze persoonlijke beleving. Wat houdt ons op dit moment bezig?

Deze blogs worden op persoonlijke titel geschreven, de inhoud van deze blogs is dus niet direct een vaststaand standpunt van de NOB.