Medewerkersblog

21

Grenzeloos duiken & opleidingen - Westley Verdonk

Na mijn afstudeeropdracht bij de Koninklijke Nederlandse Dambond ben ik sinds februari 2014 werkzaam voor de Nederlandse Onderwatersport Bond. Voor mijzelf is er niet veel veranderd door deze switch, ik zit namelijk nog steeds in hetzelfde gebouw aan hetzelfde bureau, met dezelfde collega’s.

Nieuwe ervaringen
Alhoewel er qua werkplek weinig veranderd is, is er qua werkzaamheden wél veel veranderd. De duiksport is nieuw voor mij, en dat betekent dat ik soms tegen regels en termen aanloop die mij niet bekend zijn. Gelukkig zijn er deskundige collega’s die mij alles kunnen vertellen over de duiksport.

Werkzaamheden
De eerste weken bestonden uit veel lezen. Inmiddels heb ik het project ‘Grenzeloos Duiken’ van mijn collega Desmond van Santen overgenomen. Dit project is een samenwerking tussen de NELOS en de NOB om de regio West-Vlaanderen en Zeeland als belangrijke duiklocatie te promoten. Je kunt hierbij denken aan de vijfsterrenhotspot die onlangs is geopend of de heropening van duikplaats Polredijk. Ook de (gratis) workshops over onderwaterbiologie en technisch duiken die binnenkort worden georganiseerd zijn onderdeel van dit Europese project. Naast dit project hou ik mij ook voor een deel bezig met de opleidingen én ondersteun ik collega’s bij andere projecten – ik hoef mij dus niet te vervelen!
mail facebook

 

Medewerkersblog

Als NOB-medewerkers zijn wij veel in het land en ontmoeten we gedreven duikers, bestuurders, instructeurs en andere belanghebbenden. De één heeft veel contact met gemeentes en provincies over het behoud en de verbetering van duikwater in Nederland, de ander is veel in gesprek met bestuurders van clubs en de volgende heeft vaak telefonisch contact met leden over bijvoorbeeld de ledenadministratie. Omdat er zoveel gebeurt, geven wij je in deze blogs graag een inkijkje in onze persoonlijke beleving. Wat houdt ons op dit moment bezig?

Deze blogs worden op persoonlijke titel geschreven, de inhoud van deze blogs is dus niet direct een vaststaand standpunt van de NOB.