Medewerkersblog

Ingaven voor 'NOB-admin'

16

Technisch duiken en Rebreathers - Jan Willem Bech

In 1989 werd mijn aandacht getrokken door een busje waarop stond dat voor een duikclub in Amsterdam leden werden gezocht. Ik had altijd al iets met water gehad en duiken leek me echt het einde.
[Lees verder...]
03

Opleidingen, Zeeland & WK Onderwaterfotografie – Desmond van Santen

In 2004 kwam ik als beleidsmedewerker bij de NOB werken. Ik kon meteen aan de slag met de grootschalige vernieuwing van de NOB opleidingen. Een groep vrijwilligers schreef de inhoud en op het bondsbureau maakten we er één geheel van en verzorgden we de productie van het lesmateriaal. 
[Lees verder...]
19

Onderwaterhockey – Pim de Jager

Al In 2011 was ik voorzitter van de Underwaterhockey World Age Group Cup in Dordrecht organiseerde we een fantastisch toernooi met teams vanuit de hele wereld. Na een succesvol toernooi, waarbij onze heren de wereldtitel wiste te veroveren, heeft de Onderwaterhockey Commissie mij gevraagd of ik de rol van voorzitter op me wilde nemen.
[Lees verder...]
04

Financiën – Jacqueline Dankloff

De ledenraad is weer in aantocht. Tijdens de vorige ledenraad ben ik formeel tot bestuurslid van de NOB verkozen en inmiddels dus bijna een jaar bestuurslid met aandachtspunt financiën.
[Lees verder...]
21

Grenzeloos duiken & opleidingen - Westley Verdonk

Na mijn afstudeeropdracht bij de Koninklijke Nederlandse Dambond ben ik sinds februari 2014 werkzaam voor de Nederlandse Onderwatersport Bond. Voor mijzelf is er niet veel veranderd door deze switch, ik zit namelijk nog steeds in hetzelfde gebouw aan hetzelfde bureau, met dezelfde collega’s.
[Lees verder...]
Pagina 1 van 3Eerste   Vorige   [1]  2  3  Volgende   Laatste   

 

Medewerkersblog

Als NOB-medewerkers zijn wij veel in het land en ontmoeten we gedreven duikers, bestuurders, instructeurs en andere belanghebbenden. De één heeft veel contact met gemeentes en provincies over het behoud en de verbetering van duikwater in Nederland, de ander is veel in gesprek met bestuurders van clubs en de volgende heeft vaak telefonisch contact met leden over bijvoorbeeld de ledenadministratie. Omdat er zoveel gebeurt, geven wij je in deze blogs graag een inkijkje in onze persoonlijke beleving. Wat houdt ons op dit moment bezig?

Deze blogs worden op persoonlijke titel geschreven, de inhoud van deze blogs is dus niet direct een vaststaand standpunt van de NOB.