Medewerkersblog

27

Duiken en veiligheid - Sander Kool

In mijn leven heb ik twee grote interesses: duiken en veiligheid. Deze interesses komen samen bij de Nederlandse Onderwatersport Bond (NOB), waar ik al jaren vrijwilliger ben. In deze blog vertel ik over mijn werkzaamheden voor de NOB en geef ik aan waar, volgens mij, op het gebied van veiligheid de komende jaren de focus moet liggen.
[Lees verder...]
13

Van alles over grotduiken – José de Veer

Ik was twaalf toen ik leerde duiken bij duikvereniging Delphinus. Zoiets lukt alleen als andere duikers bereid zijn om je mee te nemen totdat je zelf een rijbewijs en auto hebt. Nu, veertig jaar later duik ik nog steeds met evenveel enthousiasme als toen. Bij voorkeur in grotten.

[Lees verder...]
27

Meedenken met verenigingen - Anne Schulze

Bijna vier jaar geleden kwam ik als communicatiemedewerker bij de NOB werken. ‘Pionieren’, zo luidde mijn opdracht. Zichtbaar maken wat we als bond doen, experimenteren met social media, de website vernieuwen, grote projecten (zoals het afzinken van scheepswrak Le Serpent) in de spotlights zetten – dat waren een paar van mijn taken.

 

[Lees verder...]
12

Medische kennis verspreiden - Victor van Bochove

Naast mijn werk als arts en duikerarts ben ik aan de NOB verbonden als secretaris van de medische commissie (MC). Praktisch houdt dat in dat ik de vergaderingen plan, onderwerpen agendeer en de notulen opmaak. Ook onderhoud ik het contact met het bondsbureau, andere commissies en de NELOS.

[Lees verder...]
30

Het leven van een bondsbestuurder - Erik van Vessem

‘Wat doe je eigenlijk als bondsbestuurder?’ Die vraag krijg ik vaak. Meestal begin ik te vertellen dat mijn portefeuilles Verenigingsondersteuning, Communicatie en Sport zijn, maar eigenlijk zegt dit niets. 

[Lees verder...]
Pagina 3 van 4Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  Volgende   Laatste   

 

Medewerkersblog

Als NOB-medewerkers zijn wij veel in het land en ontmoeten we gedreven duikers, bestuurders, instructeurs en andere belanghebbenden. De één heeft veel contact met gemeentes en provincies over het behoud en de verbetering van duikwater in Nederland, de ander is veel in gesprek met bestuurders van clubs en de volgende heeft vaak telefonisch contact met leden over bijvoorbeeld de ledenadministratie. Omdat er zoveel gebeurt, geven wij je in deze blogs graag een inkijkje in onze persoonlijke beleving. Wat houdt ons op dit moment bezig?

Deze blogs worden op persoonlijke titel geschreven, de inhoud van deze blogs is dus niet direct een vaststaand standpunt van de NOB.