Medewerkersblog

15

Nieuw jaar, nieuwe kansen – Arjan de Vries

Directeur van de NOB Arjan de Vries kijkt in deze blog vooruit in het nieuwe jaar. Waar liggen de kansen voor duikverenigingen en waar hebben we anno 2014 met te ‘dealen’? ‘In toenemende mate zullen leden ‘de hand op de knip’ houden, maar dit zet juist aan tot creatieve ideeën en oplossingen. Neem de beleving van de duiksport als uitgangspunt en gebruik de creativiteit om de sport in 2014 een nieuwe kans te geven.’

[Lees verder...]
Pagina 4 van 4Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  Volgende   Laatste   

 

Medewerkersblog

Als NOB-medewerkers zijn wij veel in het land en ontmoeten we gedreven duikers, bestuurders, instructeurs en andere belanghebbenden. De één heeft veel contact met gemeentes en provincies over het behoud en de verbetering van duikwater in Nederland, de ander is veel in gesprek met bestuurders van clubs en de volgende heeft vaak telefonisch contact met leden over bijvoorbeeld de ledenadministratie. Omdat er zoveel gebeurt, geven wij je in deze blogs graag een inkijkje in onze persoonlijke beleving. Wat houdt ons op dit moment bezig?

Deze blogs worden op persoonlijke titel geschreven, de inhoud van deze blogs is dus niet direct een vaststaand standpunt van de NOB.