Inspirerende initiatieven van verenigingen en duikscholen

Ingaven voor februari 2013

27

Wakzwemmen in Haarlem

Ruim 1100 leerlingen van verschillende Haarlemse basisscholen hebben eind december 2012 les gehad in wakzwemmen. In twee Haarlemse zwembaden was twee dagen lang een groot blauw zeil met gaten over het water gespannen. Duikers van duikvereniging Nautic Explorer legden de aanwezigen uit hoe ze zichzelf kunnen redden als ze door het ijs zakken.

[Lees verder...]
27

OSV Delphis organiseert duik-gymles

Duiken is niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen een ontzettend leuke sport! Drieëntwintig leerlingen van het Revius Lyceum kunnen daar sinds kort over meepraten. Zij hebben onlangs namelijk een introductieduik gemaakt op uitnodiging van OSV Delphis, de duikvereniging uit Maassluis. 

[Lees verder...]
27

Nieuwe leden van De Walvis krijgen mentor

In het clubblad van duikteam De Walvis staat een paginagrote oproep om mentor te worden van één of twee nieuwe leden. “Een redelijk bepalende functie waarbij jij voor de nieuwe leden het gezicht van De Walvis wordt!”, zo wordt de rol omschreven. “Je fungeert als vraagbaak en introduceert nieuwe leden binnen de club."

[Lees verder...]
27

De Waterman verkoopt duikcadeaubonnen

Je herkent ’t vast wel: er valt iets te vieren en je weet écht niet wat je als cadeau voor familieleden, collega’s, buren en vrienden moet bedenken. Daar heeft NVvO De Waterman iets op bedacht! Zij verkopen duikcadeaubonnen á €15,- per stuk aan hun leden, die vervolgens door de ontvanger ingeruild kunnen worden voor een introductieduik in het zwembad. 

[Lees verder...]

 

Waarom opnieuw 't wiel uitvinden..

... als andere verenigingen en duikscholen voor hetzelfde doel een succesvolle actie hebben bedacht? Met die vraag in het achterhoofd is deze rubriek opgestart! Er ontstaan zó veel mooie initiatieven in 't land, dat het zonde zou zijn als de ervaringen die opgedaan zijn niet gedeeld zouden worden. Doe er je voordeel mee!

 

Ook een inspirerend initiatief?

Dat horen we uiteraard graag! Stuur een e-mail naar Anne Schulze, dan nemen we zo gauw mogelijk contact met je op om deze rubriek van een nieuw inspirerend voorbeeld te voorzien.