Inspirerende initiatieven van verenigingen en duikscholen

Ingaven voor maart 2013

25

Alphense scouting maakt kennis met duiken

Jongeren die bij de scouting zitten, zijn over het algemeen zeer geïnteresseerd in uitdagende activiteiten. Zo ook in duiken, zélfs in de wintermaanden! Scouting Willem Barendsz en de Alphense Duikvereniging Atlantis zijn daarom gaan samenwerken: ze hebben het programma ‘Scuba Scout’ uitgeprobeerd.

[Lees verder...]
07

Duikschool en -vereniging slaan handen ineen

In een tijd waarin veel sportverenigingen - en dus ook duikverenigingen! - te maken hebben met een dalend ledenaantal, is een verhaal over een creatieve en positief uitgepakte constructie zeer welkom. Ook Duikvereniging Aqua Duiktechniek Weert heeft namelijk te kampen gehad met een teruglopend ledenaantal, en wilde het tij graag keren!

[Lees verder...]

 

Waarom opnieuw 't wiel uitvinden..

... als andere verenigingen en duikscholen voor hetzelfde doel een succesvolle actie hebben bedacht? Met die vraag in het achterhoofd is deze rubriek opgestart! Er ontstaan zó veel mooie initiatieven in 't land, dat het zonde zou zijn als de ervaringen die opgedaan zijn niet gedeeld zouden worden. Doe er je voordeel mee!

 

Ook een inspirerend initiatief?

Dat horen we uiteraard graag! Stuur een e-mail naar Anne Schulze, dan nemen we zo gauw mogelijk contact met je op om deze rubriek van een nieuw inspirerend voorbeeld te voorzien.