Inspirerende initiatieven van verenigingen en duikscholen

Ingaven voor maart 2015

30

Een website voor nieuwe én huidige leden

Duikvereniging het Onderwaterbos was al een tijdje niet helemaal tevreden over de huidige verenigingswebsite. Daarom besloten ze een nieuwe te bouwen, gebaseerd op de wensen van de leden. Maar ook aan potentiële leden is gedacht: de wervende homepage is daar helemaal op ingericht.

[Lees verder...]
17

Een tv voor het clubhuis in ruil voor een introduik

Duikteam Platax heeft een prachtig clubhuis waarvoor de afgelopen jaren allerlei dure materialen nodig waren. Die materialen zijn op een slimme manier verkregen via De Beursvloer: in ruil voor een introduik heeft de club van diverse bedrijven uit de regio o.a. een televisie, beamer, radiatoren en een nieuwe website gekregen.

[Lees verder...]

 

Waarom opnieuw 't wiel uitvinden..

... als andere verenigingen en duikscholen voor hetzelfde doel een succesvolle actie hebben bedacht? Met die vraag in het achterhoofd is deze rubriek opgestart! Er ontstaan zó veel mooie initiatieven in 't land, dat het zonde zou zijn als de ervaringen die opgedaan zijn niet gedeeld zouden worden. Doe er je voordeel mee!

 

Ook een inspirerend initiatief?

Dat horen we uiteraard graag! Stuur een e-mail naar Anne Schulze, dan nemen we zo gauw mogelijk contact met je op om deze rubriek van een nieuw inspirerend voorbeeld te voorzien.