Inspirerende initiatieven van verenigingen en duikscholen

Ingaven voor juli 2013

09

Duikteam Nemo stapt af van one-size-fits-all-lidmaatschap

Veel duikverenigingen hanteren één type lidmaatschap: daarmee kun je opleidingen volgen, aan zwembadtrainingen meedoen en aan (duik)activiteiten deelnemen. Anno 2013 willen veel sporters echter kunnen kiezen welke ‘producten’ ze van een vereniging afnemen. Duikteam Nemo speelt daar mooi op in door diverse lidmaatschapsvormen aan te bieden.

[Lees verder...]
02

Duikteam Merou biedt bedrijven introduiken aan

Een introductieduik is een mooie manier om iemand te laten kennismaken met de duiksport én de plaatselijke duikvereniging. Veel clubs organiseren eens in de zoveel tijd dan ook een introductieduik voor enkele potentiële leden, maar duikteam Merou pakt ’t groter aan!

[Lees verder...]

 

Waarom opnieuw 't wiel uitvinden..

... als andere verenigingen en duikscholen voor hetzelfde doel een succesvolle actie hebben bedacht? Met die vraag in het achterhoofd is deze rubriek opgestart! Er ontstaan zó veel mooie initiatieven in 't land, dat het zonde zou zijn als de ervaringen die opgedaan zijn niet gedeeld zouden worden. Doe er je voordeel mee!

 

Ook een inspirerend initiatief?

Dat horen we uiteraard graag! Stuur een e-mail naar Anne Schulze, dan nemen we zo gauw mogelijk contact met je op om deze rubriek van een nieuw inspirerend voorbeeld te voorzien.