Inspirerende initiatieven van verenigingen en duikscholen

Ingaven voor september 2015

29

“Het zwembad werkt als een magneet”

Duikvereniging het Onderwaterbos uit Sassenheim heeft een succesvolle formule gevonden om tijdens een sportmarkt geïnteresseerden naar hun informatiekraam te trekken. Onderdeel van die formule is een mobiel zwembad en de ‘walploeg’, die toeschouwers informeert en enthousiasmeert.

[Lees verder...]
22

Kijk daar, een stip aan de horizon!

Minder lange (bestuurs)vergaderingen en meer betrokken vrijwilligers – spreekt dat je  aan? Lees dan vooral verder. Dit artikel gaat namelijk over het belang van een beleidsplan voor duikverenigingen. Hoe klein of groot je ook bent, een beleidsplan is óók voor sportclubs heel relevant. [Lees verder...]

 

Waarom opnieuw 't wiel uitvinden..

... als andere verenigingen en duikscholen voor hetzelfde doel een succesvolle actie hebben bedacht? Met die vraag in het achterhoofd is deze rubriek opgestart! Er ontstaan zó veel mooie initiatieven in 't land, dat het zonde zou zijn als de ervaringen die opgedaan zijn niet gedeeld zouden worden. Doe er je voordeel mee!

 

Ook een inspirerend initiatief?

Dat horen we uiteraard graag! Stuur een e-mail naar Anne Schulze, dan nemen we zo gauw mogelijk contact met je op om deze rubriek van een nieuw inspirerend voorbeeld te voorzien.