Inspirerende initiatieven van verenigingen en duikscholen

28

Silent World steunt sportpark zonder zwembad

Zeven verschillende sportverenigingen uit de gemeente Aalten hebben een ambitieus plan opgesteld om een nieuw multifunctioneel sportpark aan te leggen. Duikteam Silent World heeft zich hier actief in gemengd: niet omdat er een zwembad in het ontwerp is getekend, maar omdat het sportpark aan hun clubhuis grenst.

[Lees verder...]
10

Gagnan maakt veiligheid bespreekbaar

Duikveiligheid is een mooi, belangrijk maar ook lastig thema. Het gaat immers over regels en het naleven ervan, maar ook over verenigingscultuur en de sfeer die ontstaat als afspraken en meningen over veiligheid ter sprake komen. Bij duikvereniging TOV Gagnan uit Tiel zat men niet overal op één lijn en daarom organiseerde het bestuur afgelopen najaar op verzoek van de leden een veiligheidsavond.

[Lees verder...]
31

Narwal in de spotlights met (gesubsidieerde!) expositie

Het cliché is waar: een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom zijn onderwaterfoto’s een prachtig middel om bekendheid te geven aan de duiksport, de (Nederlandse) onderwaterwereld én je duikclub. Dat dacht ook duikvereniging Narwal uit Almere, en daarom startten zij een PR-campagne die compleet in het teken stond van foto’s. En wat bleek: daar was nog subsidie voor beschikbaar ook! 

[Lees verder...]
04

LED-scherm trekt aandacht van beginnende duikers

Op straat zijn er allerlei manieren om te adverteren; op billboards, in bushokjes, op grote reclamezuilen en ga zo maar door. Voor een sportvereniging is dat echter niet altijd betaalbaar – integendeel. TOV Gagnan zag tóch een mogelijkheid; PR-verantwoordelijke Suzanne Vriens greep de kans om op een goedkope manier een advertentie op een digitaal informatiebord te plaatsen. 

[Lees verder...]
19

Afzinkproject creëert ‘boost’ rond OSV Hippocampus

Iets unieks voor je leden doen en daarmee ook nog met een paginagroot artikel in de krant verschijnen; dat is een combinatie waar veel duikverenigingen en duikscholen van dromen! OSV Hippocampus uit Arnhem besloot de stoute schoenen aan te trekken en zonk – na een intensief voorbereidingstraject - op 28 mei jl. een zeven meter lange boot af in plas Slijk-Ewijk bij Valburg.

[Lees verder...]
Pagina 1 van 8Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  Volgende   Laatste   

 

Waarom opnieuw 't wiel uitvinden..

... als andere verenigingen en duikscholen voor hetzelfde doel een succesvolle actie hebben bedacht? Met die vraag in het achterhoofd is deze rubriek opgestart! Er ontstaan zó veel mooie initiatieven in 't land, dat het zonde zou zijn als de ervaringen die opgedaan zijn niet gedeeld zouden worden. Doe er je voordeel mee!

 

Ook een inspirerend initiatief?

Dat horen we uiteraard graag! Stuur een e-mail naar Anne Schulze, dan nemen we zo gauw mogelijk contact met je op om deze rubriek van een nieuw inspirerend voorbeeld te voorzien.